Autodelen is een hele fijne oplossing

0
476

Je kunt tegenwoordig nog maar heel moeilijk aan een parkeervergunning krijgen in de grotere steden. Daarbij is het een drama om een parkeerplek te vinden en lijken er wel steeds meer auto's in de stad te rijden. Om van al deze ongemakken af te komen hoef je maar één app te downloaden. Je kunt dan gaan autodelen! Dankzij autodelen zijn er veel minder auto's nodig in de stad. Eén deelauto kan tot wel 11 particuliere auto's vervangen. Zo zijn er 10 extra parkeerplekken vrij! Wanneer je gaat autodelen werk je dus heel actief mee aan een beter leefklimaat in de stad.

Autodelen is er voor particulieren, maar ook voor zakelijke rijders

Probeer als ZZP'er maar eens aan een auto te komen. Je valt buiten zo goed als alle regelingen voor leasen en je zult flink moeten sparen voor je een auto kunt kopen. Zeker als je niet dagelijks of zelfs wekelijks een auto nodig hebt, is dat natuurlijk gewoon zonde van je geld. Een ZZP auto is ook via Greenwheels te regelen. Als ZZP'er kun je gewoon autodelen, net als particulieren. Heb je een keer een wat grotere auto of een busje nodig? Dan staat er vast één in de buurt. Met meer dan 2.100 deelauto's staat er altijd wel een auto bij jou in de buurt.

Rij een auto voor een vaste prijs per rit

Je weet van te voren precies wat je kwijt bent aan je rit als je gebruik maakt van autodelen. Er zijn geen verrassingen achteraf en alles is bij de prijs inbegrepen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de wegenbelasting, de verzekeringen en andere randzaken. Het enige vereiste om gebruik te kunnen maken van autodelen van Greenwheels is dat je een geldig rijbewijs hebt. Het kan natuurlijk zijn dat je moet tanken op een langere rit. Maar, goed nieuws, ook de brandstof is inbegrepen bij de prijs.

Hoe werkt het instappen en wegrijden?

Je kunt met je app de autodeur openen. In het dashboardkastje vind je dan de boardcomputer. Deze boardcomputer activeer je met je pincode. Dan kun je de autosleutel uit de boardcomputer halen. De rit kan beginnen! Als je moet tanken, dat is volgens de regels bij een tank die minder dan een kwart is gevuld, dan volg je heel gemakkelijk de instructies op de boardcomputer. Ook de tankpas kun je in de boardcomputer vinden. Het werkt allemaal heel gemakkelijk en je komt nooit voor verrassingen te staan!