Incentive reizen inspireren jou en je team 

0
669

Ben jij op zoek naar een activiteit voor jou en je collega's? Dan is het een goed idee om je team te trakteren op een incentive reis en is bedoeld om je team te inspireren door middel van een incentive. Vanaf september kun je de happiness van je medewerkers weer vergroten door een incentive reis te organiseren. Een ander woord voor incentive is prikkelen en dat is precies waar je team weer inspiratie van krijgt. Kijk daarom op https://edgeplore.nl/reistypes/incentive-reizen/ en ontdek welke reizen er allemaal mogelijk zijn om met je collega's te ondernemen. Tijdens een incentive reis leren collega's of teamgenoten elkaar op een andere manier kennen en dat is goed voor de onderlinge relaties. 

The sky is the limit met incentive reizen 

Je kunt het zo gek maken voor jou en je team, want het is ook mogelijk om op avontuur te gaan buiten Europa. Doordat de ervaring voor iedereen nieuw zal zijn, zal het extra bijzonder zijn om dit samen met je collega's mee te maken. Als je een kleiner budget hebt is het net zo leuk om binnen Nederland een activiteit uit te kiezen. Het doel van een incentive reis is om weer geïnspireerd thuis te komen vol met nieuwe ideeën. Daarnaast krijg je de kans om de banden in je team te versterken. Samen op reis gaan is een ongedwongen manier om dit te doen vergeleken met traditionele teambuilding activiteiten. Het mooie nieuws is dat er vanaf september weer mogelijkheden zijn op het gebied van reizen. Bedenk van tevoren wat het beste bij je team past of overleg met je collega's wat zij leuk zouden vinden. Het zou zonde zijn om een culturele reis te boeken terwijl de voorkeur uitgaat naar natuur en wildernis. 

Teambuilding van het hoogste niveau 

Eerlijk is eerlijk: vergaderen is geen activiteit waarbij medewerkers elkaar op een ongedwongen manier leren kennen. Daarvoor kun je beter een gezamenlijk activiteit ondernemen waarbij avontuur en ervaren centraal staan. Een incentive reis kent geen standaardformule en kun je aanpassen aan de smaak van jouw team. Je kunt er bijvoorbeeld een paar dagen op uit, maar als je liever meer tijd met elkaar doorbrengt is dat ook mogelijk. Dit is allemaal afhankelijk van je budget. 

De ultieme beloning voor hard werken 

Een incentive reis is de ultieme beloning voor het behalen van een doel. Na een periode van hard werken is het tijd voor ontspanning en samen op reis gaan maakt het helemaal af. Kies daarom voor een incentive reis voor een onvergetelijke tijd met je collega's.