Voordelen van een Stromer fiets

0
629

Je ziet ze tegenwoordig steeds vaker, de Stromer fiets. Deze hippe fiets met een modern design kan je leven veranderen. Wie vindt het nu niet prettig om een uurtje langer te slapen in de ochtend. Deze fiets bereikt snelheden tot 45 km/u en maakt daardoor kwaliteitstijd van woon-werkverkeer. Je reistijd zal dus aanzienlijk korter worden. Ook voor langere tochten is deze fiets ideaal. Door de ruwe banden is het ook mogelijk om zonder problemen op onverharde wegen te fietsen. Op deze fiets ervaar je het ultieme gevoel van vrijheid. Nooit meer je benen uit je lijf trappen, dat klinkt voor mij als muziek in mijn oren. Ik ben fan en ik vertel je graag waarom.

Design

De Stromer fiets ziet er prachtig uit en bij de afwerking is gelet op de details. Alle kabels zijn mooi weggewerkt en de touch display zorgt voor een unieke uitstraling. De buizen zijn mooi gestroomlijnd en dit alles geeft de Stromer een mega strakke uitstraling. Door het onderscheidende en opvallende design is de fiets erg herkenbaar. De dikke framebuizen en ruwe banden maken de Stromer een robuuste fiets. Deze fiets met zijn opvallende design verandert jouw fietstocht daadwerkelijk in positieve zin en misschien ga je fietsen ook leuker vinden. Een mooi design voor zowel mannen als vrouwen.    

Kwaliteit

De Stromer fietsen zijn van hoge kwaliteit. De fietsen worden in Zwitserland gefabriceerd waarbij de focus ligt op het hoger segment speed pedelecs. Stromer heeft een aantal verschillende modellen waarin de basis bij elke fiets van dezelfde kwaliteit is. Verschillen tussen de modellen zit in de verlichting, het schakelsysteem, de motor, connectiviteit en kleine verschillen in design. Natuurlijk wordt de kwaliteit ten alle tijden gewaarborgd. Mocht je ooit problemen of een storing hebben dan wordt dit zo snel mogelijk voor je opgelost en ben je je fiets hooguit drie dagen kwijt. Uitstekende service!       

Accu

De stromer accu’s zijn speciaal voor lange afstanden ontworpen en aansluitend op alle modellen. Het bereik van elke individuele accu hangt af van een aantal factoren. Toch zijn alle accu’s in hun maximale bereik van top klasse. De vier verschillende accu’s die Stromer aanbiedt zijn: BQ500, BQ618, BQ814, BQ983. Dit zegt je waarschijnlijk niet zoveel, maar dit dit is in ieder geval de volgorde van laag naar hoog op het gebied van maximaal bereik. Met de eerste accu kun je maar liefst 90 km afleggen. Perfect voor woon-werkverkeer maar ook voor lange fietstochten.