Een gênant doktersbezoek? Dat hoeft niet meer!

0
721

Problemen in de slaapkamer kunnen soms wat gênant zijn om te bespreken, zelfs met een arts. Zij zijn gespecialiseerd in dit soort zaken, maar nog steeds voelt het voor vele mensen wat vreemd om het te delen. Toch is het wel fijn als er iets aangedaan kan worden. Medicatie kan bijvoorbeeld erg veel helpen, maar hoe kom je hier precies aan als je het liefst niet naar de dokter wil? Een online apotheek is dan de oplossing voor jou!

Veiligheid

Bij online medicijnen kopen denk je misschien aan wat onbetrouwbare websites. Deze zijn er zeker op het internet, maar niet elke site zal zo zijn. Kijk bijvoorbeeld naar apotheekonline.net! Op deze site staat duidelijk beschreven wat de medicatie inhoudt, hoe het werkt, waar het voor is en wanneer en hoe vaak het ingenomen mag worden. Wil je viagra kopen? Dan is er in één oogopslag te zien dat dit medicijn maar één keer per dag ingenomen mag worden. Dezelfde informatie die een arts of apotheker ook zou geven. Alleen heb je nu niet het risico om in de verlegenheid te raken, omdat er geen fysieke gesprekken gevoerd hoeven te worden. Let er wel op dat bij hevige medicatie het handiger is om toch wel even langs een dokter of apotheek te gaan.

Bestellen

Hoe werkt het bestellen dan? Het is heel makkelijk! Zoek het medicijn of het recept op. Lees hier dan even de bijgesloten informatie over het medicijn, zodat je zeker weet dat dit het correcte medicijn is die nodig is en die je zoekt. Hierna zal een GMC- geregistreerde arts (general medical council) de aanvraag beoordelen en een recept uitschrijven. En dan is het maar een kort dagje wachten voordat de medicatie in handen is! Het online bestellen van medicatie is zeker handig bij herhaalrecepten, zoals cerazette. Het duurt maar een paar korte minuten voordat de bestelling geplaatst is, in plaats van om de zoveel weken weer terug moeten gaan naar de apotheek of drogist. 

Voordelen

Ben je toch nog niet helemaal overtuigd om vanaf nu makkelijk te doen en de medicijnen online te bestellen? Dan hier nog wat voordelen die meegenomen kunnen worden! Denk bijvoorbeeld aan de tijd die bespaart kan worden. Zoals hierboven al gezegd, duurt het zeker minder lang om een bestelling te plaatsen dan om in een rij te wachten bij de apotheek. Het kan ook nog eens altijd gedaan worden! Altijd fijn voor mensen met een druk schema die zich niet zo makkelijk aan kunnen passen aan de gekke openingstijden van de apotheek. Dan is er ook nog het leuke voordeel dat medicatie online vaker toch iets goedkoper is dan bij de apotheek. Wie wil dat nou niet?